N O B E L

Voda kakva treba da bude!

5 razloga zašto nam je potreban prečišćivač vode

5 razloga zašto nam je potreban prečišćivač vode

U poslednje vreme prečišćivači vode postali su neophodni u mnogim domaćinstvima posebno u Vojvodini. 
 

Pred nama se uvek postavlja dilema koji prečistač izdvojiti od toliko ponudjenih na tržištu sa različitim tehnologijama prečišćavanja.


Najbolje je potražiti najefikasniji i najbolji RO prečistač vode.

Možda se pitate kakvo je to RO (reverzna osmoza) prečišćavanje vode od arsena i ostalih zagađivača?

Proces poboljšanja vode nije samo obična filtracija, jer odstranjuje čestice 1000 puta manje od najmanje bakterije. Uredjaji sa reverznom osmozom u procesu prečišćavanja koriste delimično propusnu  RO membranu koja vrši superfiltraciju vode ne propustajući  tako ni bakterije, viruse ni jone štetnih čestica iz vode za piće.

Zato, bez odugovlačenja, pretstavljamo vam:
 

5 razloga zasto vam je potreban prečistač vode
 

  1. Pre svega uklanja izazivače bolesti iz vode koji se nalaze u vodi iz slavine, a pogotovu u bunarskim vodama koje ljudi koriste. Podzemna voda koja je u blizini septičkih jama može sadržati različite mikrobiološke zagadjivače koji  izazivaju bolesti kao sto su dijareja, tifus, kolera. RO membrana je u stanju da zaštiti od ovih bolesti uz dodatak UV lampe.
     
  2. Poboljšava ukus vode. Samim tim popravlja i ukus hrane koja se kuva u toj vodi. Kada je voda više slana, kad ima više TDS čestica tj. nataloženog natrijuma, kalcijuma, kalijuma i magnezijuma. Ro prečistač vode omekšava vodu, poboljšava ukus, čini je pitkom, a magnetajzer usmerava klastere vode tako da se voda najbolje iskoristi u našim ćelijama.
     
  3. Teške metale eliminiše iz vode. Istraživanja pokazuju da na kvalitet vode za piće štetno deluju teški metali sadržani u njoj, dospevši preko starih vodovodnih cevi kroz koje voda  protiče. Teški metali su pogubni za naše zdravlje. Mogu izazvati poremećaj rada bubrega, nervnog sistema, jetre, mogu polako trovati naš organizam sve dok ne izazovu neku ozbiljniju bolest. Prečišćavanjem vode pomoću osmotske RO membrane uspešno se uklanjaju teški metali, gvoždje, olovo, živa, arsen koga ima dosta u Vojvodini, hlor, fluor, fizičke zagadjivače, mikroorganizme.

    Studije u Americi pokazuju da se korišćenjem RO sistema za prečišćavanje vode koncentracija arsena može smanjiti i do preko 79% (uzorak na 102 porodice, kod većine je koncetracija arsena korišćenjem RO sistema pala na 87 μg/l umesto preko 500+)
     
  4. Uz UV sterilizator vode još ćistija voda. Prežišćivači  vode koji imaju RO membranu  pružaju dodatno prečišćavanje vode, više od svih ostalih tehnologija za tu namenu, pa tako u kombinaciji sa UV filtracijom vode, obezbedjuje vodu za piće bez ikakvih zagadjivača, omekšanu i veoma pitku.
     
  5. Pruža nam puno zdravstvenih prednosti. Upotrebom prečišćene vode za piće i kuvanje, naše opšte zdravstveno stanje se poboljšava, metabolizam se ubrzava, funkcija bubrega se popravlja, sprečava se stvaranje kamena, probava je efikasnija. Boljim hidriranjem organizma naše telo ima više energije, a blagodeti konzumiranja prečišćene vode poboljšavaju i zdravlje naše kože i kose.


Trenutna situacija kod nas i u svetu gde postoji veliki strah od kontaminacije svih vrsta, a i realna pretnja da do toga dodje, navela me je na upotrbu prečišćivača vode sa RO membranom, a samim tim i smanjila moje brige.

Da li i vi planirata i dalje da brinete o kvalitetu vode i arsenu ili planirate da nešto učinite povodom toga?
 

kupi RO aparat odmah link