SERVIS

NAŠ SERVIS

Uređaje za prečišćavanje vode potrebno je redovno servisirati, odnosno menjati filtere u njima, radi očuvanja garantovanog kvaliteta prečišćene vode. Samo na taj način korisnik uređaja biće siguran da pije vodu koja je kvaliteta koji podrazumeva Nobel-ov standard.

Frekvencija menjanja filtera i osmotske membrane, srca uređaja, zavisi od kvaliteta ulazne vode, ali je uobičajeno da se filteri menjaju svakih 6 meseci, a membrana svake 3 godine. Uređaji za omekšavanje vode takođe zahtevaju redovno servisiranje i dopunu rezervoara za tabletiranu so, s’ tim što frekvencija održavanja ovih uređaja isključivo zavisi od potrošnje soli, tj. od količine vode koja se omekšava.

Nobel daje doživotnu garanciju na kvalitet prečišćene, odnosno omekšane vode, ali isključivo pod uslovom propisanog održavanja uređaja i to samo od strane Nobel-ovih ovlašćenih servisera. Nobel-ova servisna služba je vrhunski obučena i organizovana kako bi na svaki zahtev kupca promptno reagovala, jer za nas je kupac uvek na prvom mestu. Naši serviseri imaju kompletno tehničko znanje o Nobel uređajima. Oni mogu servisirati i uređaje za prečišćavanje vode i omekšivače drugih proizvođača, s’ tim što za te uređaje Nobel ne daje garanciju, ni na sam uređaj, a ni na kvalitet vode koja se iz njih dobija.

Nobel servis sarađuje sa najboljim akreditovanim laboratorijama, radi analize kvaliteta vode iz bilo kojeg izvora snabdevanja, sa ciljem da se pronađe najbolje rešenje za dobijanje zdrave i kvalitetne vode. Naši serviseri se nalaze u svim većim regionalnim centrima u Srbiji i dostupni su 24 časa svakog dana u nedelji.

Nobel serviseri pružaju sledeće usluge:
• dostavu i montažu uređaja,
• redovno održavanje uređaja i zamenu filtera,
• rešavanje reklamacija na Nobel-ovim uređajima za tretiranje vode, dezinfekciju uređaja, isporuku tabletirane soli za omekšivače.

Za svako pitanje u vezi sa radom uređaja po njegovoj instalaciji, za različite vrste reklamacija ili bilo koja druga tehnička pitanja, uvek kontaktirajte Nobel servis: telefon: 011 2016 416, e-mail: servis@nobel.rs

Servis aparata

Servis aparata

 
Kursna lista
Najnovije vesti
Kontaktirajte nas

Nobnek

Prve Pruge 1D, 11080, Zemun

Tel/fax:
011-20-16-449
011-20-16-410
011-20-16-401

Email: prodaja@nobel.rs

Tehnička pitanja: servis@nobel.rs

Pošaljite nam pitanje
 
 
okvir