Komentari i kritike kupaca

Primili smo Vaše pozitivne e-mailove i kritike i zbog toga smo odlučili da otvorimo ovu sekciju. Želite li da pošaljete Vaše komentare o našim proizvodima ili uslugama? Imate jedinstvenu priču koju želite da podelite?

Kliknite da pošaljete svoje komentare ili kritike

“Pre četiri godine naša porodica počela je da oseća reakcije na hemikalije iz vode, naročito na hlor.Počeo sam da kupujem flaširanu vodu, ali sam bio umoran od nošenja flaširane vode iz prodavnice. Tako sam počeo da tragam za najboljim rešenjem i otkrio sistem obrnute osmoze. Onda sam našao Nobel. Nobel je zadovoljio sve kriterijume iz mog istraživanja i zahvaljujući vašim saradnicima pronašao sam najbolje rešenje! Imam vaš sistem obrnute osmoze 3 godine i radi vrlo dobro. Prošle godine u mom domaćinstvu je konačno instaliran vaš omekšivaš vode. Kakva razlika! Nema osipa iz kade, moja kosa i kosa mojih ukućana je mekša i zdravija ... Još uvek radi odlično. Toliko sam srećan šta je Nobel uradio za moje zdravlje i zdravlje moje porodice da sam vas preporučio svim svojim prijateljima”.  
Ivan , Subotica

“Imam Nobel uređaj sa reverznom osmozom u mojoj kuhinji oko 1,5 mjeseci. Ja sam vrlo sretna sa njim i ukus vode je vrlo dobar. Serviseri su instalirali uređaj pod mojom sudoperom.Ja sada pijem puno više vode, jer ne moram brinuti o kvalitetu. Preporučiću ovaj uređaj svima”.  
Zorica, Zrenjanin

“Hteli smo samo da Vam se zahvalimo za divan proizvod koji sada koristimo već godinu dana. Našli smo aparat koji je jako efikasan.Danas je Vaš serviser promenio filtere i primetili smo ogromnu razliku. Bilo je neverojatno videti koliko su filteri prljavi.Samo smo ovo hteli podeliti sa Vama”.Pozdrav,  
Dragan sa porodicom, Šabac

“Mi volimo naš novi RO sistem. Instaliran, savršeno tiho radi, predivno.Drago nam je što smo Vas pronašli na internetu”. 
Ljubiša i porodica, Beograd

“Imam moj uređaj Basis četiri godine i sve što mogu reći je da je to najbolje potrošen novac.Ja sam još uvek zaprepašćen koliko ovaj uređaj može dobro opštinsku vodu pretvoriti u dobru vodu. U stvari voda je za mene boljeg ukusa nego bilo koja flaširana voda koju sam pio. Basis radi besprekorno otkad ga imam. Ja sam ga čak preporučio prijateljima i oni su jako srećni sa njim, kao što sam i ja sa mojim Basisom. Ako tražite uređaj za filtriranje vode, to je to.Zahvaljujem Nobelu za sjajan proizvod!”  
Goran, Novi Sad

“Voda za kafu je super. Kod mene ovde je voda iz česme navodno pitka, ali je ukus takav kao da je iz sumporne močvare.Hvala na uređaju”.  
Jana, Senta

“Imam Nobel 2002 sa reverznom osmozom (RO) za vodu i pružio mi je veliko zadovoljstvo godinama. Sam sam ga koristio kada sam bio u stanu u Zrenjaninu nekoliko godina (2004-2008). Vodi u Zrenjaninu zaista treba filtriranje! Nakon toga ga koristim u mom domu u Beogradu više od tri godine. Zaista čini ogromnu razliku i daje dobar ukus vodi i ovde. Ovo je četvrti RO sistem koji sam kupio od firme Nobel.Prvi uređaj sam kupio za sebe, drugi za mog brata, treći za moju majku, a četvrti sam instalirao u kući kod prijatelja na Zlatiboru. Lako mi je da iskreno preporučim Nobel RO sistem prijateljima i porodici, jer je vrhunskog kvaliteta i daje bezbednu vodu po niskoj ceni”. 
Ratko, Beograd

“Ja sam neizmerno sretna sa svojim Nobel RO uređajem. Preporučila sam vašu firmu nekim ljudima i nastaviću da to činim i dalje.Izuzetno sam zadovoljna i sa vašim serviserom Draganom. Hvala svima opet”.  
Ljiljana, Beograd

Broj zapisa: 8
 
 
Kursna lista
Najnovije vesti
Kontaktirajte nas

Nobnek

Prve Pruge 1D, 11080, Zemun

Tel/fax:
011-20-16-449
011-20-16-410
011-20-16-401

Email: prodaja@nobel.rs

Tehnička pitanja: servis@nobel.rs

Pošaljite nam pitanje
 
 
okvir